06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin gözaltına alınması siyasi bir baskı mı?
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin gözaltına alınmasını siyasi bir baskı mı?
Edirne Belediyesi Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken, Sedefçi'nin gözaltına alınmasında sonra yaptığı açıklamada “Biz bu operasyonu siyasi bir operasyon olarak görüyoruz. Zaten başkanımıza her yönden bir kuşatma vardı.” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de, olayın bir komplo olduğunu ve gündemi değiştirmek için yapıldığını öne sürdü.
SEÇENEKLER »
Konuya [ 48 ] cevap verilmiştir.
 edirnenin asigiii
Sen yanındamıydın alırken ,yaparken usulsuzluğu ben de bunu merak ediyorum.Çünkü;yanında değilsen sen de senin tabirin ile körükörünee karalıyorsun başkanı!.. YAZAN

TARİH
22 Apr 2008 - 01:43

NaSıL YaNi
Yaaa coook merak ettigim asil bu kadar hamdi sedefciyi savunanlara ne oluyor... aldi ya da almadi bu paralari, siz yaninda miydiniz da bu kadar koru korune gecmisinde bu tur olayalar yasamis bir kisiyi savunuyorsunuz... gerci maalesef kraldan cok kralcilar da turedi piyasada, sayet cezasi kesinlesirse bakalim o zaman ne diyecek bu kraldan kralcilar... gerci o zaman yaninda kimse kalmaz yine sedefcinin daha once oldugu gibi... YAZAN
edirnenin asigiii

TARİH
18 Apr 2008 - 14:17

edirne halkına
edirneliler neyin ne olduğunun farkındadır başkanın suçlu olduğunu idda eden arkadaşlar inşallah beraat kararından sonrada bunları söylerler bizim hamdi sedefçiye olan inancımız tamdır. kendisinin böyle birşey yapmadığına olan güvenimiz şu an edirnede başımız dik gezebilmemizi sağlamaktadır.inşallah bu arkadaşlar adaletin yerini bulmasından sonra edirne de başları dik gezebilirler ... YAZAN

TARİH
12 Apr 2008 - 11:46

ANLAMADIM
Hadi diyelim sayın başkan böyle bir olayın içinde yer aldı kabul fakat ne oluyor bizim Edirneliyim diyen vatandaşlara beyler sizin mantıgınız başkan gitsin benim başkanım gelsin mantıgıdır bu başkan yedi birazda pastadan bizde faydanalalım mantıgıdır daha yargı süreci devam ediyor yargı ceza verir ondan sonra borazancı başı olursunuz erken öten horozun başını erken keserler biliyorsunuz siz başkana kin kusanlar . Muratlılı Mehmet Ünal YAZAN
MEHMET ÜNAL

TARİH
8 Apr 2008 - 20:22

istanbul'dan destek
ben istanbul da yaşıyan bir edirneli olarak Hamdi Sedefçiyi sonuna kadar destekliyorum. Bu konuyu kurcalayanlarada soruyorum yolsuzluk olarak değerlendirmişsiniz. Ozaman bütün belediye başkanlarını göz altına almanız gerekmezmi? Ama tabii şunuda unutmamanız gerekiyor tutukevlerini çoğaltmanız gerekecek ancak sığarlar çünkiiiii........ Edirnemize sahip çıkalım arkadaşlar, başka EDİRNE yok YAZAN

TARİH
8 Apr 2008 - 12:55

| 1 | Sonraki Sayfa >>

1 2 3 ... 8 9 10

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com