06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - CHP’nin son kalelerinden biri olan Edirne, sizce AKP’nin kalesi olma yolunda ilerliyor mu?
CHP’nin son kalelerinden biri olan Edirne, sizce AKP’nin kalesi olma yolunda ilerliyor mu?
CHP’nin son kalelerinden biri olan Edirne, sizce AKP’nin kalesi olma yolunda ilerliyor mu?
SEÇENEKLER »
Konuya [ 48 ] cevap verilmiştir.
 ATATÜRK
bunu düşünmek bile Atatürk ilke ve devrimlerinin bekçiliğini yapan Edirne halkına hakarettir. Unakıtan bile seçilemiyeceğini anlayınca Eskişehire kaymadı mı? YAZAN
Efkan

TARİH
29 Dec 2008 - 02:42

ASLA...
Edirne Atatürk’ün ilkelerine bağlı çağdaşlığın ve laikliğin savunulduğu birkaç illerimizden biri.ilk önce Atatürkçülüğün kalesidir Edirne diyorum.ve bunu CHP ile devam ettireceksek ki şu anki siyasi ortamda başka seçenek yok gibi gözüküyor CHP ile devam edeceğiz.Edirnesiz atamızın ışığında yatırım olmasa bile güzel ve daima böyle kalacak.buna inanıyor ve Edirne halkına bu konuda güvenmek istiyorum.çünkü bizim insanımız akıllı kültürlü düşünen insanlar... YAZAN
AYŞE

TARİH
6 May 2008 - 00:13

SELAMALR
TRAKYA li biri olarak TRAKYA üzerinde sşyari oyunlar oynanmaktadr arkadaşlar tüm TRAKYA belediye başkanları soruşturma geçirdi son 7 yıl içerisin de tüm idari kadrolar değiştirildi sadece TRAKYADA mi yolsuzluk var bn başkanları savun muyorum yaptılarsa cezalarını çekmeliler tabiki amma TRAKYA üzerinde siyasi oyunlar seçimlerle hiz kazandi . inşallah bi yanlişlik yapmaz milletimiz akp hükümetini seçeme gibi TRAKYA böyle iyi ne kadar yatirim yapilmasa da chp ve mhp milletvekilleri çıkardı dıye TRAKAYA bizimdir arkadaşlar YAZAN
mehmet

TARİH
5 May 2008 - 13:05

akp Edirneyi CHP'den Vazgeçiremez
akp nin Edirne yi almasına kesinlikle karşıyım Edirne de yıllardır CHP 1. ve hep CHP 1. kalacak YAZAN
mert

TARİH
25 Apr 2008 - 19:52

AKP ÖNCE KENDİNİ AKLASIN
AKP önce kendini bi aklasın!tayyip her yeri her SEYİ alabilir ufak adam değil!AMAAAA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ,edirneyi,kırklarelini,izmiri alamaz .çünkü buralarda yaşayan gururlu insanlar yalakalık yapmaz, parayla satın alınmaz!SAYIN sedefçi aklanır aklanmaz ama edirne ye yaptıkları tartışılmaz. YAZAN
FATİH39

TARİH
24 Apr 2008 - 16:43

| 1 | Sonraki Sayfa >>

1 2 3 ... 8 9 10

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com