|
|
|
|
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - CHP’nin son kalelerinden biri olan Edirne, sizce AKP’nin kalesi olma yolunda ilerliyor mu?
|
|
bunu düşünmek bile Atatürk ilke ve devrimlerinin bekçiliğini yapan Edirne halkına hakarettir. Unakıtan bile seçilemiyeceğini anlayınca Eskişehire kaymadı mı? |
|
|
|
YAZAN Efkan
TARİH 29 Dec 2008 - 02:42
|
|
|
|
|
Edirne Atatürk’ün ilkelerine bağlı çağdaşlığın ve laikliğin savunulduğu birkaç illerimizden biri.ilk önce Atatürkçülüğün kalesidir Edirne diyorum.ve bunu CHP ile devam ettireceksek ki şu anki siyasi ortamda başka seçenek yok gibi gözüküyor CHP ile devam edeceğiz.Edirnesiz atamızın ışığında yatırım olmasa bile güzel ve daima böyle kalacak.buna inanıyor ve Edirne halkına bu konuda güvenmek istiyorum.çünkü bizim insanımız akıllı kültürlü düşünen insanlar... |
|
|
|
YAZAN AYŞE
TARİH 6 May 2008 - 00:13
|
|
|
|
|
TRAKYA li biri olarak TRAKYA üzerinde sşyari oyunlar oynanmaktadr arkadaşlar tüm TRAKYA belediye başkanları soruşturma geçirdi son 7 yıl içerisin de tüm idari kadrolar değiştirildi sadece TRAKYADA mi yolsuzluk var bn başkanları savun muyorum yaptılarsa cezalarını çekmeliler tabiki amma TRAKYA üzerinde siyasi oyunlar seçimlerle hiz kazandi . inşallah bi yanlişlik yapmaz milletimiz akp hükümetini seçeme gibi TRAKYA böyle iyi ne kadar yatirim yapilmasa da chp ve mhp milletvekilleri çıkardı dıye TRAKAYA bizimdir arkadaşlar |
|
|
|
YAZAN mehmet
TARİH 5 May 2008 - 13:05
|
|
|
| akp Edirneyi CHP'den Vazgeçiremez |
|
|
akp nin Edirne yi almasına kesinlikle karşıyım Edirne de yıllardır CHP 1. ve hep CHP 1. kalacak |
|
|
|
YAZAN mert
TARİH 25 Apr 2008 - 19:52
|
|
|
|
|
AKP önce kendini bi aklasın!tayyip her yeri her SEYİ alabilir ufak adam değil!AMAAAA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ,edirneyi,kırklarelini,izmiri alamaz .çünkü buralarda yaşayan gururlu insanlar yalakalık yapmaz, parayla satın alınmaz!SAYIN sedefçi aklanır aklanmaz ama edirne ye yaptıkları tartışılmaz. |
|
|
|
YAZAN FATİH39
TARİH 24 Apr 2008 - 16:43
|
|
|
| 1 | Sonraki Sayfa >>
1 2 3 ... 8 9 10
| |
|