06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Başbakan’ın Edirne’ye getirdik dediği doğalgaz, nereye veya kime takıldı?
Başbakan’ın Edirne’ye getirdik dediği doğalgaz, nereye veya kime takıldı?
AKP Edirne İl Gençlik Kongresi için Edirne’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Söz verdik Edirne’ye doğalgazı getirdik, söz verdik yaptık” dedi.
Acaba AKP Edirne Teşkilatı Başbakana Edirne’nin sorunlarını yanlış mı aktarıyor yoksa Başbakan Edirne ile dalga mı geçiyor?
Bir zamanlar ise Edirne’nin 2007 yılında tamamen doğalgaza kavuşacağı açıklamaları yapılıyordu.
SEÇENEKLER »
 Edirnede Balkan Filmleri Festivali düzenlenmesi
Edirnede BALKAN FİLMLERİ FESTİVALİ düzenlenmesi Projesi , hem Türk sinemasının Balkanlardaki etkinliğini artıracak,hemde Edirnemizde(aynı zamanda Trakyada) sinemayı gündemde tutacaktır. YAZAN
Edirneli

TARİH
7 Oct 2008 - 14:39

Dğlagazmı ?
Başbakan Edirne ile o kadar alakasız o kadar ilgisiz ve uzakki daha edirneye ne yapıldığını bile bilmiyor. sedece doğalgazmı ayrıca edirnede 8 tane anadolu lisesi varmış :) bana bakın sayın akp liler siz en iyisimi boşverin edirneyi hiç uğraşmayın derim ben ...siz burdan bu dönem 3. parti olursunuz anca belki de 4 .. YAZAN
Edirneli

TARİH
20 Apr 2008 - 13:45

ŞANTAJ'A TAKILDI
DOĞALGAZ, birçok haberdede yer aldığı yani ispat olduğu üzere, "akp kazanmadıkça Edirne'ye birşey yok" diyen, kendi köyünü şehre çeviren Unakıtana takılmıştır. Bu bir şantaj dır. Doğalgazınız sizin olsun. Zaten asgari ücretimizle o doğalgazın tesisatını asla ödeyemeyiz. İnsanların eti ne budu ne ? Bu ülkedeki sefaleti görmüyorsunuz. Çocuklarına simit parası veremeyen babaların, anaların ahı üstünüze kalıyor. YAZAN
OBJEKTİF BAKIŞ

TARİH
17 Apr 2008 - 10:09

SOGUK
Basbakana yanlıs bılgı verılıp verılmedıgını bılmıyoruz ama AKP Il Teskılatının Edırneye soguk baktıgı ve soguk olarak algılandıgıda apacık ortada YAZAN
seco

TARİH
14 Apr 2008 - 11:31

HAYRET ETTİM
Edirnemize dogalgaz gelmiş hayret ettim beyler dogal gazın gelmesi iyi fakat kimler baglatabilecek işşizlik almış başını gidiyor insanlar ay başını zor getiriyor evine kömür alamıyan vatandaşlarımız var baglatsalar bile iki ay sonra parasını ödeyemez ya sonra.bir bilen analatsın okuyalım nasıl çözülecek saygılarımla.devrim YAZAN
DEVRİM

TARİH
12 Apr 2008 - 14:31

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com