|
|
|
|
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Başbakan’ın Edirne’ye getirdik dediği doğalgaz, nereye veya kime takıldı?
| Edirnede Balkan Filmleri Festivali düzenlenmesi |
|
|
Edirnede BALKAN FİLMLERİ FESTİVALİ düzenlenmesi Projesi , hem Türk sinemasının Balkanlardaki etkinliğini artıracak,hemde Edirnemizde(aynı zamanda Trakyada) sinemayı gündemde tutacaktır. |
|
|
|
YAZAN Edirneli
TARİH 7 Oct 2008 - 14:39
|
|
|
|
|
Başbakan Edirne ile o kadar alakasız o kadar ilgisiz ve uzakki daha edirneye ne yapıldığını bile bilmiyor. sedece doğalgazmı ayrıca edirnede 8 tane anadolu lisesi varmış :) bana bakın sayın akp liler siz en iyisimi boşverin edirneyi hiç uğraşmayın derim ben ...siz burdan bu dönem 3. parti olursunuz anca belki de 4 .. |
|
|
|
YAZAN Edirneli
TARİH 20 Apr 2008 - 13:45
|
|
|
|
|
DOĞALGAZ, birçok haberdede yer aldığı yani ispat olduğu üzere, "akp kazanmadıkça Edirne'ye birşey yok" diyen, kendi köyünü şehre çeviren Unakıtana takılmıştır. Bu bir şantaj dır. Doğalgazınız sizin olsun. Zaten asgari ücretimizle o doğalgazın tesisatını asla ödeyemeyiz. İnsanların eti ne budu ne ? Bu ülkedeki sefaleti görmüyorsunuz. Çocuklarına simit parası veremeyen babaların, anaların ahı üstünüze kalıyor. |
|
|
|
YAZAN OBJEKTİF BAKIŞ
TARİH 17 Apr 2008 - 10:09
|
|
|
|
|
Basbakana yanlıs bılgı verılıp verılmedıgını bılmıyoruz ama AKP Il Teskılatının Edırneye soguk baktıgı ve soguk olarak algılandıgıda apacık ortada |
|
|
|
YAZAN seco
TARİH 14 Apr 2008 - 11:31
|
|
|
|
|
Edirnemize dogalgaz gelmiş hayret ettim beyler dogal gazın gelmesi iyi fakat kimler baglatabilecek işşizlik almış başını gidiyor insanlar ay başını zor getiriyor evine kömür alamıyan vatandaşlarımız var baglatsalar bile iki ay sonra parasını ödeyemez ya sonra.bir bilen analatsın okuyalım nasıl çözülecek saygılarımla.devrim |
|
|
|
YAZAN DEVRİM
TARİH 12 Apr 2008 - 14:31
|
|
|
| |
|
|
|