06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Kapalı alanlarda sigaranın yasaklanmasını nasıl karşılıyorsunuz...
Kapalı alanlarda sigaranın yasaklanmasını nasıl karşılıyorsunuz...
Kapalı alanlarda sigaranın yasaklanmasını nasıl karşılıyorsunuz...
SEÇENEKLER »
 Sigara içme yasağı
Bu yasağı ben de içten destekliyorum. Ancak,kanunlar uygulanmak için yapılır. Eğer uygulanmıyacaksa neden çenemizi yoruyoruz! İlginç olanı, açık alan otobüs duraklarında bile yasak olması... Evvela kapalı alanları halledelimde sonra açık alanlardaki uygulamaya sıra gelsin. YAZAN

TARİH
20 Dec 2008 - 12:59

BERBAT...
HİÇDE İYİ KARŞILAMIYORUZ YA MİLLETİN KEYİFİ İLE NE KADAR UĞRAŞIYORLAR O SİGARA KEYİFTİR KİŞİSEL TERCİHTİR RAHATSIZ OLANLARADA SİĞARA İÇİLMEYEN BÖLÜM VAR İŞSİZLİĞE ÇARE BULSUNLAR BIRAKSINLAR SİGARA İŞİNİ OLAN KAPALI ESNAFA OLUR BEN SİGARAMI İÇERİM GEREKİRSE WC DE YAZAN
SERCAN

TARİH
12 Dec 2008 - 17:20

YASAK
Doslar yasaklar ne için vardır biliyormusunuz delinmek için hadi anladım kapalı alan tamamda gemide yani güvertede yasak yasak koyacagınıza tütün ekmeyi sigara fab.açmayı yasaklayın olsun bitsin türkiyede öyle sorunlar varki A K P hükümeti ne ile ugraşıyor yakında yolda sigara yasagı gelirse kimse şaşımasın beklenir bunlardan daha neler görecegiz bakalım. Tekirdaglı. YAZAN
TEKİRDAGLI

TARİH
8 May 2008 - 20:16

Sağlıklı torlum
Sigara yasağı bu hükümetin yaptığı en olumlu iş.Çağdaş ülkelerde sigara tiryakileri ikinci sınıf insan görülüyor ve yasak kapsamı genişletiliyor kimsenin benim cocuk ve torunlarımın sağlıklarını bozmaya hakkı yok. YAZAN
Tuncer

TARİH
6 May 2008 - 10:26

ZEHIRLENMEK ISTEMIYORUZ
serkan isimli arkadas demokrasinin nedemek oldugunu bilmiyor herhalde.inanamiyorum zehiri savunan bi insan demokrasiden bahsediyor.sen sigara icicen diye biz neden zehirleniyoruz anlayamiyorum.benim ve sevdiklerimin hayati benim icin degerli.sende bu konuyu iyi dusunsen iyi olur YAZAN
sener

TARİH
2 May 2008 - 11:51

| 1 | Sonraki Sayfa >>

1 2

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com