06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Sigara yasağı içki yasağının habercisi mi?
Sigara yasağı içki yasağının habercisi mi?
İşyerleri dahil çeşitli alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasının ardından içkiye de yasak gelebilir mi?
SEÇENEKLER »
 Bosnak!
Ne acidir ki basligi yasasin SANLI Tarihimiz diye degilde Yasain Tekirdag Rakisi diye atabiliyorsun. Edirneye sahip cikmak Raki ile olmaz. Tarihini bilmekle, Edirnenin bir zamanlar neye Hizmet ettigini bilmekle sevmekle olur. Rakiyi sevmekle degil. Acaba Osmanli Imp. senin bu basliktaki mantiginlami Edirneyi Baskent yapti, ýoksa esas degerlerine sahip cikarakmio, BIR DÜSÜN. YAZAN
Gurbetci

TARİH
13 May 2008 - 13:44

inşaallah
içki ve sigara yasağına karşı çıkanlar.sizin çocuklarınız içki ve sigara içse iyimi olur.siz diyceksiniz ki.ben içiyorum ama çocuğum içmesin.bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu.(fb) YAZAN
ersin arabacı

TARİH
8 May 2008 - 11:03

YAŞASIN TEKİRDAG RAKISI
Ben gurbetçi arkadaşa bi cevabım olacak gurbetçi kardeş sen Avrupada Edirneliler sarhoş ayyaş denildiği zaman utanıyormuşsun utanmana gerek yok kardeşim Edirneli kendini bilir fakat sen Edirneli degilsin sen Edirneliye çamur at izi kalsın diyorsun akıllı olalım Edirnemize ve Edirnelilere sahip çıkalım. boşnak mehmet YAZAN
boşnak

TARİH
7 May 2008 - 21:30

Akp git edirneden
verin oyunuzu akp ye bırakın içki sigarayı yakında sokakta yürüyemeyeceksiniz. sedefçi gibi namuslu adamlara bile ne itiraflar atıyolar. herşey beklenir bu adamlardan. YAZAN
Edirne Sever

TARİH
3 May 2008 - 19:49

İÇKİ VE SİGARA
Ne alakası var burdadamı partizanlık yapıyonuz içki sigara içmek çok hoş bişeymi kendi çocuklarınızın içmesi şimdi veya ilerde hoşunuzamı gidicek YAZAN
EDİRNELİ

TARİH
2 May 2008 - 16:54

| 1 | Sonraki Sayfa >>

1 2

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com