06 Ocak 2009 Salı Anasayfa | Fovorilerime Ekle | Ana Sayfam Yap | Reklam | Künye | İletişim
Edirne
Kırklareli
Tekirdağ
Genel
Yeni Konu
Reklam
İletişim
Anasayfa
EDIRNE INTERNET GAZETESI - FORUM - Saraçlar Caddesi’nin kapatılmasıyla ilgili düşünceleriniz...
Saraçlar Caddesi’nin kapatılmasıyla ilgili düşünceleriniz...
4 Ağustos 2008 Pazartesi günü araç trafiğine kapatılması düşünülen Saraçlar Caddesi’nin, esnaf ve halka ne gibi artıları eksileri olacağını düşünüyorsunuz.
SEÇENEKLER »
Konuya [ 45 ] cevap verilmiştir.
 ÇOK GÜZEL OLDU
ŞEHRİMİZ AVRUPA ŞEHRİ ÖZELLİĞİNİ KAZANDI. YAYALARIN RAHAT DOLAŞMASI NEDENİYLE ESNAF DAHA ÇOK KAZANACAKTIR. ANCAK ZİRAAT BANKASININ ÖNÜNDEKİ BOŞ ALANA BİRAN ÖNCE KATLI OTOPARK YAPILMALI. YAZAN
ALİ

TARİH
4 Jan 2009 - 22:40

SARAÇLAR
saraçların kapanmasına çok sevindim en işlek cadde olduğu için bazen kaldırımlar bile yetmiyordu bizlere arabalardan karşıdan karşıya geçmek için beklemek zorunda kalıyorduk şimdi görünüş açısındanda çok güzel YAZAN
nuray

TARİH
3 Jan 2009 - 08:17

ÇOK GÜZEL,
Bence çok güzel oldu,gerçi işçilik aceleye geldiği için biraz baştan savma oldu ama genel olarak Edirne'ye daha modern bir görünüm kazandırdı.Halkın buluşma ve gezinti alanı oluştu.Eskiden park eden araba
ların arasında cambazlık yapıyorduk.Sağolasın başkanım.Edirne'nin her köşesi ayrı bir özelliğe büründü.
YAZAN
recep

TARİH
2 Jan 2009 - 01:41

TEBRİKLER
Sayın Sedefçiyi Edirne ye kazandırmış olduğu güzelliklerden dolayı yürekten kutluyorum. Saraçlar Caddesi yıllar önce böyle bir konuma getirilmeliydi. İnsanların rahatça gezebileceği bir ortam. esnaf hiç üzülmesin en çok satışlar genellikle böyle trafiğe kapalı caddelerde olur. Sayın Sedefçinin Edirne nin çehresini değiştirdiği ve değiştirmeye devam ettiğ sürece başkanlığı bırakmasını onaylamıyorum. YAZAN
Efkan

TARİH
29 Dec 2008 - 02:33

YAZIKLAR OLSUN
SARACLAR CADESİNE YAPILAN BÜYÜK HAVUZDÜŞÜNCESİZCE YAPILMIŞ SÜREKLİ SU AKIŞI OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ YOSUNLASACAKBİRSEYE BENZEMEMİŞ YAPILAN MASRAFA YAZIK YAZAN
MURAT

TARİH
23 Dec 2008 - 23:06

| 1 | Sonraki Sayfa >>

1 2 3 ... 7 8 9

CEVAP YAZ
Adınız : E-mail : (isteğe bağlı)
Başlık :
Mesajınız :
karakterlik yazacak alanınız var.

Security Image
Onay kodunu giriniz.

Kullanım şartlarını okudum ve kabul ettim!

FORUM KULLANIM ŞARTLARI:
• Foruma yazılan yazıların tamamı BÜYÜK HARF olmamalıdır. Böyle yazılar yayına verilmeyecektir.
• Foruma yazı yazarken girdiğiniz e-mail adresiniz yayına verilecektir. Yayına verilmemesi için e-mail alanını boş bırakınız.
• Forumlarda yazılan mesajların kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız edici ve yasalara aykırı olmaması gerekir. Yazıların içerikleriyle ilgili sorumluluk tamamen yazan kişiye aittir. Yazı içeriğinden Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. veya Edirneninsesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
• Foruma yazdığınız yazılar kontrol edildikten sonra yayına verilmektedir. Yazınızın yayına verilmesi iş yoğunluğuna göre değişmekte olup, mesai saatlerinde 5 dakikada ile 3 saat arasındadır.
• Foruma yazı yazmak yukarıda açıklanan Forum Kullanım Şartlarını kabul etmek anlamına gelmektedir.

2003 - 2008 © Edirne Basın Yayın İnternet Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.
Tel:0.284.214 60 04 | Fax:0.284.214 06 60 | e-mail: editor@edirneninsesi.com